Med dagens regnskapsprogram og effektive løsninger er det mange som fører regnskapet for sin bedrift selv. Har du tid og kompetanse kan det være en god løsning for mange. Mangler du både tid og kompetanse kan dette bli en svært dyr løsning for bedriften din. Vurder derfor næye om du har den kunskapen eller tiden det tar å sette seg inne i lover og regler før du går i gang med dette. Her følger noen enkle tips om bokføring av de mest vanlige transaksjonene.

Her finner du litt hjelp på veien

Vi i Fast Regnskap benytter Tripletex og Visma eAccounting som regnskapsprogrammer. Dette er beggeløsninger som de fleste greier å sette seg inn i og lære seg å bruke. Det er derfor eksempler fra disse online programmene som blir benyttet under. Regnskapsføring er et stort emne og tema, det er derfor umulig å dekke hele spekteret her. Vi presenterer derfor kun de vanligste transaksjonene en virksomhet vil ha.

Selskapsrett og andre juridiske spørsmål

Det er mange andre utfordringer man kan komme borti når man driver egen virksomhet. Dette kan være spørsmål knyttet til hvordan man juridisk forholder seg til formelle avgjørelser. 

Finansiering og andre støtteordninger

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.